Înapoi la listarea arhivei

20 Februarie 2014 - Administratorul judiciar al Termica Suceava, urmarit penal de DNA

Corneliu Mititelu, administratorul firmei Management Reorganizare Lichidare si care a fost desemnat, anul trecut, a fi unul din administratorii judiciari ai Termica SA Suceava, este urmarit penal

20 Februarie 2014 - Prietenii de pahar i-au furat 8.000 Euro din locuinta

Un barbat in varsta de 50 ani, din Radauti, a apelat la ajutorul politistilor pentru a identifica persoanele care au patruns in apartamentul sau si i-au furat 8.000 de euro.

20 Februarie 2014 - Copil disparut dintr-un centru de copii aflati in dificultate

Politia desfasoara activitati de identificare a minorului Morari Stefan, de 17 ani, cu domiciliul stabil in comuna Dorna Candrenilor, judetul Suceava, care in dimineata zilei de 18.02.2014, sub

20 Februarie 2014 - Perchezitii in Suceava si Galati, la persoane suspectate de inselaciuni prin metoda "accidentul"

Politistii fac, joi dimineata, doua perchezitii in judetele Suceava si Galati, la locuintele membrilor unei grupari suspectate de inselaciuni prin metoda "accidentul".

20 Februarie 2014 - 57 de milioane de euro ar mai fi necesare pentru modernizarea termoficarii in Suceava

Suma a rezultat din studiul de oportunitate realizat de o firma bucuresteana, dar primarul a spus ca din experienta ultimilor ani, la licitatii ofertele ar putea fi chiar cu 30% mai mici. Oricum,

20 Februarie 2014 - Drum national prabusit intre Marginea si Solca; autoritatile o scalda

Dupa ce o masina incarcata cu oameni s-a prabusit, marti seara, pe DN 2E odata cu un pod vechi de un secol, primarii localitatilor din zona arunca responsabilitatea pe cei de la CNADR.

20 Februarie 2014 - Handbalistii suceveni invinsi din nou

In cea de a 17-a etapa a Ligii Nationale de handbal masculin, CS universitatea Suceava s-a deplasat la Bucuresti pentru meciul cu Dinamo.

20 Februarie 2014 - Trei raniti, dupa ce o masina a fost inghitita de un crater de pe DN2E, drumul surpandu-se VIDEO

Accident rutier, noaptea trecuta dupa ce asfaltul pe o banda de mers a drumului national E2, intre Solca si Marginea, a cedat si s-a surpat.

20 Februarie 2014 - Primul weekend al Serbarilor Zapezii Numerosi iubitori ai sporturilor de iarna si turisti la Vatra Dornei

Primul weekend din cadrul celei de-a XXXI-a editii a Serbarilor Zapezii a adunat la Vatra Dornei un numar mare de iubitori ai sporturilor de iarna, dar si multi turisti dornici de distractie.