Festivalul "Traditii si legende bucovinene", un eveniment reusit pentru care si-au dat mana zeci de primarii si Consiliul Judetean (FOTO)

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 00:59
231 citiri
In acest weekend, in comuna Horodnic de Sus, a avut loc prima editie a Festivalului "Traditii si legende bucovinene", manifestare organizata de autoritatile locale din zona in colaborare cu administratia judeteana, evenimentele cultural artistice fiind organizate pe parcursul zilelor de sambata si de duminica.

Debutul oficial al manifestarilor de la Horodnic de Sus s-a realizat printr-o sceneta istorica, "Stefane, Maria Ta!", dupa care au fost invitate oficialitatile judetene sa adreseze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.