12 tineri suceveni au beneficiat de sprijin pentru a continua studiile in cadrul Campaniei sociale "Ajutor pentru semenii nostrii"

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 15:16
66 citiri
Asociatia de ajutorare a copiilor si tinerilor dotati, talentati si din sistemul de protectie a copilului aflat in dificultate, "EUROACTIV" Suceava, a organizat in perioada 1 septembrie - 11 octombrie 2015 Campania sociala "Ajutor pentru semenii nostrii", prin intermediul careia un numar de 12 elevi si studenti au beneficiat de sprijin pentru a continua studiile liceale si universitare.

"Asociatia "EUROACTIV" a contactat numerosi oameni de suflet si in cadrul proiectului "Universitatea Rurala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.