168 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane. Prim-adjunctul inspectorului-sef al IJJ Suceava: "Ceea ce este Jandarmeria astazi se datoreaza in primul rand daruirii si pasiunii oamenilor sai"

Luni, 02 Aprilie 2018, ora 20:25
51 citiri
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava a desfasurat o serie de activitati cu ocazia aniversarii celor 168 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.
Prim-adjunctul inspectorului sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava, colonelul Iulian Iacob, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca pe data de 3 aprilie se implinesc 168 de ani de la promulgarea de catre domnitorul Grigore Alexandru Ghica a "Legiuirii pentru Reformarea Corpului Slujitorilor in Jandarmi", dar si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.