17 saci de gunoaie stranse de voluntari la actiunea de salubrizare in Fanetele Seculare Frumoasa in cadrul Campaniei "Let's Do It, Romania!"

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 14:14
52 citiri
O actiune de salubrizare in Fanetele Seculare Frumoasa a fost organizata, sambata, de Agentia pentru Protectia Mediului Suceava si Primaria comunei Moara, activitatea facand parte din campania nationala de colectare selectiva a deseurilor Let s Do It, Romania!, proiect de voluntariat organizat de Asociatia "Viitorul in zori".

Potrivit unui comunicat de presa al APM Suceava, la actiune au participat 20 de voluntari ai Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava si ai Primariei comunei Moara, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.