18 medalii, dintre care zece de aur, pentru inotatorii de la CSS Suceava, la Campionatul National de cadeti. Calin Moscaliuc a stabilit un nou record national

Marti, 19 Iulie 2016, ora 14:11
49 citiri
Sportivii de la Clubul Sportiv Scolar (CSS) 3 Suceava au obtinut 18 medalii, dintre care zece de aur, la Campionatul National de cadeti, concurs rezervat copiilor de 12-14 ani, ce s-a desfasurat in perioada 14-17 iulie a.c., la Oradea.
Potrivit antrenorului sportivilor suceveni, Cezar Moscaliuc, la competitie au participat 67 cluburi reprezentate de 418 sportivi - 267 baieti si 151 fete.
CSS Suceava s-a prezentat cu un lot format din 9 sportivi : 14 ani - Serban Cotos, Sebastian Croitor si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.