21 de ani, 10 luni si 23 de zile de puscarie pentru un criminal care, din inchisoare, pacalea batrani prin metoda "accidentul"

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 23:59
145 citiri
Andrei Popitanu, de 27 de ani, din Fundu Moldovei, a fost condamnat la aceasta pedeapsa dupa ce, la restul de peste 15 ani de inchisoare pe care ii are de executat pentru omor, i-au fost adaugati inca sase ani pentru inselaciuni. Complicele sau, Adrian Ursu, s-a ales si el cu trei ani, trei luni si 10 zile de inchisoare. Cei doi au reusit sa comita 10 inselaciuni prin metoda "accidentul"

Un criminal, trimis in judecata la inceputul acestui an, sub acuzatia ca a comis 10 inselaciuni si doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.