8.000 de elevi, parinti si profesori au participat la activitatile initiate de politisti in cadrul campaniei "Scoala Altfel"

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 00:59
93 citiri
In perioada 7 - 11 aprilie 2014, in mediul scolar s-au organizat activitati educative extracurriculare si extrascolare, in cadrul Programului "Scoala Altfel - Sa stii mai multe, sa fii mai bun!". In acest context, avand in vedere Programul de prevenire a delincventei juvenile si victimizarii minorilor 2014 aflat in derulare la nivelul IPJ Suceava, precum si campania initiata de Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii - "Scoala Altfel - Saptamana Educatiei Antiinfractionale si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Scoala altfel Suceava scoala altfel elevi