A fost desemnat castigatorul licitatiei pentru salubrizarea menajera a Sucevei! Daca nu apar contestatii, pe 15 iulie va fi semnat contractul pentru urmatorii 12 ani

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 13:05
68 citiri
Licitatia organizata de Primaria Suceava pentru salubrizarea menajera a orasului pentru urmatorii 12 ani a fost castigata de asocierea dintre firmele Florconstruct si Diasil Service, care a avut cel mai bun punctaj.

Anuntul a fost facut, miercuri de catre primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat ca la licitatie au mai depus oferte firmele Urbana din Bistrita, Rosal Bucuresti si Rossal Roman.

"Avem un castigator si, in masura in care nu vor fi contestatii, pe 15 iulie vom putea semna noul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.