Actiunea "Blocada 2016" in judetul Suceava: In ultima saptamana, au fost aplicate amenzi de aproape 300.000 de lei si au fost confiscate sase arme

Marti, 23 August 2016, ora 14:12
95 citiri
Politistii suceveni continua verificari in cadrul actiunii ,,Blocada", iar in ultima saptamana au derulat actiuni punctuale si au organizat 37 de filtre rutiere, fiind constatate 58 de infractiuni din care 18 infractiuni de natura judiciara, 26 de infractiuni la regimul rutier, trei infractiuni la regimul armelor si munitiilor si 11 alte genuri de infractiuni.
De remarcat faptul ca, datorita prezentei sporite a efectivelor de politie in teren, 20 infractiuni au fost constatate in flagrant.

In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.