Ambasadorul Germaniei la Bucuresti considera ca Uniunea Europeana va avea o pozitie unitara in cazul mutarii de ambasade la Ierusalim: La aceasta unitate se ajunge printr-un proces in cadrul caruia pot aparea pozitii diferite

Vineri, 25 Mai 2018, ora 17:11
35 citiri
Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a apreciat, vineri, la Suceava ca Uniunea Europeana va avea o pozitie unitara in cazul mutarii de ambasade in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. Cord Meier-Klodt a fost intrebat intr-o conferinta de presa cum comenteaza situatia generata de intentia Guvernului roman de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim.Diplomatul a spus ca nu se poate pronunta oficial, dar opinia sa personala este ca UE va ajunge la o pozitie comuna.
"Eu cred ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.