Ambasadorul Ucrainei in Romania:Ucrainenii care vor sa intre in UE prin Suceava nu pot profita din plin de ridicarea regimului de vize. El considera ca trebuie scazuti timpii de asteptare in Vama Siret si ca trebuie introdus trenul Cernauti-Suceava

Miercuri, 06 Septembrie 2017, ora 17:17
56 citiri
Ambasadorul Ucrainei in Romania, Oleksandr Bankov, a spus, miercuri, in cadrul unei intalniri cu vicepresedintele Consiliului Judetean Suceava ca este nevoie de gasirea unor solutii de fluidizare a traficului la frontiera si introducerea unei curse pe calea ferata Cernauti-Suceava si retur in conditiile in care cetatenii ucraineni care vor sa intre in UE prin Suceava nu pot profita din plin de ridicarea regimului de vize.
Potrivit unui comunicat de presa, in cadrul discutiilor bilaterale s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.