Ambulatoriu nou, dublarea sectiei de Cardiologie si constructia unui centru de radioterapie, noile investitii anuntate de Flutur pentru anul urmator la Spitalul Judetean Suceava

Miercuri, 23 Noiembrie 2016, ora 17:12
47 citiri
La Spitalul Judetean de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" Suceava se vor face noi investitii de circa 20 de milioane de euro, a anuntat, miercuri, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur.
El a aratat in cadrul unei conferinte de presa ca va fi construit un nou ambulatoriu cu 4,2 milioane de euro, cu o suprafata de 4.500 de mp.
El a explicat ca ambulatoriul actual are o suprafata de 1.500 mp si a fost amenajat in conditiile in care se adresau circa 37.000 de pacienti anual.
"Am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.