Amenzi de peste 111.000 lei, 28 de permise retinute si aproape 650 de soferi testati cu etilotestul de politistii suceveni la sfarsitul saptamanii trecute

Luni, 12 Martie 2018, ora 17:15
28 citiri
Serviciul Rutier Suceava si formatiunile de profil din cadrul politiilor municipale si orasenesti au organizat in perioada 9 - 11 martie a.c. o actiune pe linia depistarii si sanctionarii persoanelor care conduc autovehicule dupa ce au consumat bauturi alcoolice.
Potrivit IPJ Suceava, in cadrul actiunii au fost testati alcoolscopic 647 de conducatori auto, fiind constatate 21 infractiuni, dintre care 8 fapte de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Politistii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.