Angela Zarojanu, propusa pentru a reprezenta interesele Consiliului Local in Consiliul de Administratie al Teatrului Municipal "Matei Visniec"

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 17:16
90 citiri
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat, miercuri, ca o va propune pe Angela Zarojanu sa reprezinte interesele Consiliului Local Suceava in CA al Teatrului Municipal "Matei Visniec".
El a spus ca va vorbi cu consilierii PNL si PMP si face apel si la celelalte grupuri de consilieri locali pentru a o sustine pe Zarojanu intrucat trebuie facuta ordine la Teatrul Municipal.
Lungu a mentionat ca Angela Zarojanu are "capacitatea si experienta" necesare pentru aceasta pozitie si sa aduca un dinamism in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.