Atac dur al lui Tariceanu la adresa Laurei Codruta Kovesi: "Cand anchetezi oameni pentru ca ai frustrari personale inseamna ca ai probleme psihice"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Mai 2019, ora 14:04
41 citiri
Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a atacat dur pe Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi, intr-o conferinta de presa, care a avut loc sambata, 18 mai, la Suceava. Reactia dura a liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a venit dupa o declaratie a parlamentarului Varujan Vosganian, care a spus ca ALDE nu se teme de justitie si ca partidul ar pune accent pe preventie.
"Activitatea punitiva este doar atunci cand preventia este imperfecta. (...) Legea trebuie sa te apere de raul pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.