Au dat o spargere in Radauti si au reusit sa scape de urmarirea politistilor, dar au fost gasiti si retinuti. Vezi unde se ascundeau cei trei fugari

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 19:27
82 citiri
Trei fugari au fost introdusi in arestul IPJ Suceava la 12 ore de cand au reusit sa scape de politisti dupa o urmarire pe o distanta de 20 de kilometri si dupa ce au fost trase noua focuri de arma.

Astfel, marti dimineata, un agent de securitate a surprins in flagrant doi tineri care sustrageau bunuri dintr-o societate comerciala din municipiul Radauti.

Patrulele de politie alertate au reusit, dupa urmarirea vehiculului cu care hotii incercau sa isi asigure scaparea si executarea mai multor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.