Au fost afisate listele cu elevii admisi la profilele vocationale. Vezi unde au ramas locuri disponibile in judetul Suceava

Luni, 06 Iulie 2015, ora 18:02
80 citiri
Primele rezultate ale admiterii in clasa a IX-a au fost publicate in cursul zilei de luni, 6 iulie, pentru candidatii admisi la cele cinci unitati cu invatamant liceal vocational din judetul Suceava.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISJ Suceava, prof. Mariana Drumea, comisia judeteana de admitere a validat luni listele candidatilor admisi in clase din filiera vocationala.

Elevii au sustinut probele de aptitudini in perioada 27-30 mai 2015 si au fost admisi dupa calcularea mediei de admitere. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.