Autoritatile falticenene reiau discutiile despre preluarea fostului consulat austriac. Vezi ce propunere le-a facut o asociatie din Austria

Joi, 11 Iunie 2015, ora 15:10
38 citiri
Primaria Falticeni nu renunta la ideea preluarii in administrare a cladirii fostului consulat austriac, situat pe strada Sucevei.

Un proiect in acest sens a fost propus aprobarii Consiliului Local Falticeni, in sedinta ordinara din luna martie, dar nu a primit un numar suficient de voturi.

Primarul municipiului Falticeni, Gheorghe Catalin Coman, a declarat, ca subiectul preluarii acestei cladiri ar putea fi repus in discutie dupa ce Asociatia "My Promise" din Austria, care deruleaza in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.