Bacalaureat Suceava 2016, sesiunea de toamna: Doi candidati eliminati din examen pentru tentativa de frauda, iar alti 128 absenti, la prima proba scrisa

Luni, 22 August 2016, ora 17:11
50 citiri
Doi elevi din judetul Suceava au fost eliminati din examen la proba scrisa la limba si literatura romana pentru tentativa de frauda, iar alti 128 candidati au absentat de la aceasta testare din cadrul sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat.
FOTO: puterea.roPotrivit unei informari transmisa de Inspectoratul Scolar Judetean Suceava, din cei 671 de elevi inscrisi pentru a sustine proba scrisa la limba si literatura romana, 543 au fost prezenti si 128 au lipsit de la aceasta testare.
Sursa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.