Baisanu, catre un secretar de stat din Ministerul Transporturilor: E normal ca cel care a facut lucrari gresite si a primit interdictie sa-si faca o alta firma si tot el sa lucreze?

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 14:17
59 citiri
Vicepresedintele Comisiei de Transporturi, deputatul ALDE de Suceava Stefan Alexandru Baisanu, a cerut, marti, in cadrul unei dezbateri in comisie, unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor sa explice de ce se permite ca o persoana a carei firma a facut lucrari gresite si i s-a interzis prin instanta sa mai lucreze, continua sa presteze lucrari infiintand o alta firma.In cadrul dezbaterii de la Comisia de Transporturi cu reprezentanti ai Ministerului Transporturilor, conducerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.