Balan: Ciolos sa fie foarte atent la PSD care, cu ministri interimari, distribuie pe furis bani publici. A demonstrat ca face rau si cand este rapus la pamant.

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 17:51
47 citiri
Vicepresedintele PNL pentru regiunea Nord-Est, deputatul Ioan Balan considera ca sarcina Guvernului Ciolos nu va fi grea, ci extrem de dificila, avand in vedere terenul parjolit pe care-l lasa in urma guvernarea PSD.

"Domnul Ciolos nu va avea nicidecum o soarta usoara ca prim-ministru, luand in considerare dezastrul lasat in urma de PSD dupa aproape 4 ani, in care Ponta a guvernat doar in pauzele de publicitate si doar in interesul clientelei PSD. Il sfatuiesc pe domnul Ciolos sa nu aiba ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.