Banii din vanzarea unui teren obtinuti de un barbat din Saru Dornei furati de doi tineri cu care acesta a baut. Hotii, prinsi in Beclean

Duminica, 18 Decembrie 2016, ora 14:12
66 citiri
Doi tineri, unul de 14 ani si un altul de 24 de ani i-au furat unui sucevean din comuna Saru Dornei 9000 de lei bani proveniti din vanzarea unui teren, politistii depistandu-i pe hoti, a doua zi, in gara Beclean cu o mare parte din suma asupra lor.
Potrivit Politiei Judetene Suceava, un barbat de 63 de ani din comuna suceveana Saru Dornei, a reclamat, vineri, ca i-a fost furata suma de 9000 de lei.
Politistii au stabilit ca barbatul locuieste impreuna cu sora sa pe raza comunei Saru-Dornei, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.