Catalin Nechifor paraseste PSD si se alatura lui Victor Ponta in Pro Romania, un proiect alternativ clasei politice actuale: PSD Suceava ramane pe maini bune- Ioan Stan presedinte, Gavril Marza, presedinte executiv

Joi, 17 Mai 2018, ora 17:11
42 citiri
Deputatul de Suceava Catalin Nechifor, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa comuna cu fostul prim ministru Victor Ponta ca va continua activitatea politica in noul proiect lansat de Victor Ponta, Pro Romania, aratand ca la Suceava nimeni nu mai este in opozitie si ca toti sunt la guvernare, nationala sau locala, iar acest proiect este pentru oamenii care au crezut in PSD si acum sunt dezamagiti."Nu puteam sa fiu decat Pro Romania, alta varianta era exclusa", a spus Nechifor.
El a aminitit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.