Catalina Vartic: "Suceava are nevoie de toti parlamentarii, de toti consilierii, de toti politicienii pentru a reusi sa se dezvolte"

Joi, 27 Februarie 2014, ora 18:07
113 citiri
Presedintele Organizatiei Judetene Suceava a UNPR, Catalina Vartic, a declarat, joi, ca in ultimele conferinte de presa ale PNL Suceava a observat un interes crescut al liberalilor fata de UNPR. Intr-un comunicat de presa, liderul UNPR Suceava a facut referire la ultima conferinta sustinuta de liderul PNL Suceava, Alexandru Baisanu, care a afirmat ca PSD a dorit sa scoata PNL de la guvernare oferind atentie UNPR, care a fost stalp de baza al guvernarii lui Traian Basescu. "Avand in vedere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Catalina Vartic UNPR Suceava