Ce se intampla cu disponibilizatii de la Termica SA? Ministrul Muncii: Vor fi informati privind prevederile legale referitoare la protectia somerilor

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 15:32
131 citiri
Ministrul Muncii, Rovana Plumb, sustine ca Romania are experienta indelungata in managementul schimbarilor pe piata muncii atunci cand a fost intrebata ce se va intampla cu disponiblizatii de la Termica SA.
Deputatul PNL de Suceava, Ioan Balan, a solicitat ministrului Muncii, sa raspunda daca Guvernul are in vedere un program pentru cei 120 de disponibilizati de la Termica SA.

El arata ca in ultimii trei ani somajul a crescut in ritm galopant in judetul Suceava fara a exista masuri sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.