Cele mai importante proiecte ale Centenarului Marii Uniri, prezentate la dezbaterea "Romania Centenara", organizata de USV| Ion Lungu: Sloganul Sucevei: 100 de ani, 100 de proiecte, 100 de milioane de euro

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 21:16
82 citiri
Cele mai importante initiative si proiecte de marcare a Centenarului Marii Uniri si al Primului Razboi Mondial au fost prezentate si discutate in cadrul celei de a treia dezbateri "Romania Centenara" organizate, vineri, la Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava, la care au participat cadre didactice universitare, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, reprezentanti ai unor institutii, ai Departamentului Centenar din Guvernul Romaniei, dar si ai societatii civile.

Rectorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.