Cinci elevi ai Colegiului National "Mihai Eminescu" Suceava au obtinut premii si mentiuni la etapa nationala a Olimpiadei de pedagogie-psihologie pentru licee pedagogice

Joi, 27 Aprilie 2017, ora 17:18
43 citiri
Cinci elevi ai Colegiului National "Mihai Eminescu" Suceava au obtinut premii si mentiuni la etapa nationala a Olimpiadei de pedagogie-psihologie pentru licee pedagogice, desfasurata in perioada 23-26 aprilie 2017, la Arad.
Potrivit ISJ Suceava, lotul judetean participant la aceasta olimpiada a fost format din sapte elevi ai Colegiului National "Mihai Eminescu" Suceava, iar in urma desfasurarii competitiei au fost obtinute doua premii speciale, un premiu III si doua mentiuni.
Astfel, Codau Anca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.