Cine pe cine apara? Cum motiveaza judecatorii lasarea in libertate a comisarului Macsim - "paznicul politistilor suceveni"

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 10:20
111 citiri
Tribunalul Suceava a facut publica, la cererea presei, motivarea sentintei in baza carea a fost pus de indata in libertate comisarul Cristian Macsim, seful SIPI Suceava dupa ce fusese retinut de DNA pentru patru acuzatii de abuz in serviciu si favorizare a infractorului. Amestecul procurorului Dimbu Dumitru, care dadea telefoane din arest politistilor pentru a mai scapa de o problema in plus, a fost considerat irelevant. In dosarul traficului de tigari din noaptea alegerilor prezidentiale, cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.