CJ Suceava a acordat titlul de cetatean de onoare post-mortem lui Iancu Flondor si Ion Nistor. Consilier judetean: Pana cand ne putem intoarce in timp pentru titluri post-mortem? Putem ajunge si la Mihai Eminescu?

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 17:12
39 citiri
Consilierii judeteni suceveni au aprobat in sedinta de vineri acordarea titlului de cetatean de onoare al judetului, post-mortem, lui Iancu Flondor si Ion Nistor, pentru ca au militat pentru realizarea unirii Bucovinei cu Regatul Romaniei in 1918.
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarant ca titlul acordat lui Iancu Flondor va fi preluat de o nepoata a acestuia, iar cel al lui Ion Nistor de un nepot si o nepoata, care au spus ca sunt onorati ca autoritatile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.