Complex bisericesc de lux carmuit de IPS Teodosie in Bucovina. Cum stoarce "Hapsaneanul" 1 milion de euro de la stat pentru un lacas urias, in stil "stefanian"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Iulie 2015, ora 18:06
172 citiri
Arhiepiscopul Tomisului, Inaltpreasfintitul Teodosie, a anuntat construirea unei a doua biserici in cadrul complexului bisericesc "Acoperamantul Maicii Domnului" situat in localitatea suceveana Dorna Arini, satul natal al ierarhului Bisericii Ortodoxe Romane. La final, edificiul de cult ar urma sa fie unul dintre cele mai impozante din Bucovina.
Biserica, cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril", va avea o arie construita de 615 metri patrati si o suprafata utila de 492 metri patrati. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.