Concluzia Avocatului Poporului dupa ce trei copii au murit din cauza infectiilor intraspitalicesti: "Spitalul Judetean Suceava a incalcat dreptul la viata"

Sursa: Adevarul
Sambata, 08 Iulie 2017, ora 09:41
42 citiri
Avocatul Poporului a constatat ca doi dintre cei trei copii morti la Spitalul Judetean Suceava au fost ucisi de infectii cu Pseudomonas contactate in spital, in timp ce al treilea a murit din cauza unei infectii cu E.coli, despre care nu s-a putut dovedi ca ar fi fost contactata in unitatea spitaliceasca. Avocatul Poporului a finalizat ancheta cauzata de moartea a trei bebelusi, in februarie, martie si august 2016, dupa ce anul trecut trei bebelusi au murit la scurt timp dupa nastere.
Avocatul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.