Consiliul Judetean Suceava se va constitui in noua formula, miercuri, la ora 10, iar Consiliul Municipal Suceava-miercuri la ora 12

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 17:10
63 citiri
Consiliul Judetean Suceava a fost convocat pentru sedinta de constituire, miercuri, 22 iunie, la ora 10, a declarat, vineri, prefectul judetului, Constantin Harasim.

Harasim a spus ca de miercuri pana sambata se vor constitui Consiliul Judetean Suceava si cele 114 consilii locale din judet, la fiecare sedinta de constituire urmand sa participe reprezentanti ai Prefecturii Suceava.
El a precizat ca, potrivit programului stabilit, Consiliul Judetean Suceava se va constitui in noua formula de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.