Consiliul Judetean Suceava vrea ca in 2017 sa faca noi investitii mari la Spitalul Judetean, Aeroport si de modernizare de drumuri

Joi, 26 Ianuarie 2017, ora 17:16
89 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat, joi, ca dezvoltarea judetului Suceava va fi facuta in continuare prin investitii importante.

El a spus ca in functie de alocarile bugetare si de nevoile pentru functionare va fi calibrat si bugetul de investitii pentru anul 2017 al judetului Suceava.
" In functie de bugetul pe 2017 ne stabilim si strategia de dezvoltare si calendarul pe 2017", a spus Flutur.El a aratat ca are in vedere continuarea dezvoltarii judetului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.