Contractul pentru asfaltarea drumului Radauti - Fratautii Noi - Vicovu de Sus a fost semnat

   

Anuntul a fost facut de presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a adaugat ca in acest proiect solutia constructiva este corespunzatoare unui drum in zona de deal, cu platforma de 8 metri.
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat contractul pentru asfaltarea DJ 178C, Radauti - Fratautii Vechi - Fratautii Noi - Bilca - Vicovu de Sus.

"Se poate trece, in sfarsit, la asfaltarea acestui drum dupa ce a trebuit sa fie reluata licitatia, si pentru acest drum nu a venit nici un ofertant, in special din cauza efectelor OUG 114/2018", a declarat Flutur dupa semnarea contractului.

El a spus ca in acest proiect solutia constructiva este corespunzatoare unui drum in zona de deal, cu platforma de 8 metri."Se vor executa santuri de pamant si rigole carosabile pentru scurgerea si dirijarea apelor. Pentru asigurarea continuitatii scurgerii apelor in zonele de intersectie cu drumurile laterale se vor executa 97 de podete tubulare si cinci podete dalate, iar pentru descarcarea apelor colectate de santuri vor fi executate 23 de podete. Pentru asigurarea continuitatii traseului drumului judetean 178C, se vor reabilita 12 poduri si se vor amenaja intrarile pe 141 de drumuri laterale", a mai adaugat Flutur.
Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 15:17
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Grigore Bocanci si Ioan Puiu ar urma sa preia conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Suceava
Grigore Bocanci este profesor de biologie si educatie tehnologica, avand gradul I, si detine functia ...
Doi adulti si un copil, raniti in urma unui accident rutier la Moara
Doi adulti si un copil au fost raniti, vineri seara, in urma unui accident rutier produs in comuna ...
Ce chartere vor zbura de la Suceava in sezonul cald al anului viitor
Air Bucharest va zbura in fiecare duminica, in intervalul 12.04 - 01.11, catre Hurghada (Egipt). La ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor