Cristian Irimie: La concursuri de infirmiere si ingrijitoare se prezinta si candidate pentru care "Tufa de Venetia e un buchet de trandafiri, fata de cunostintele lor"

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 21:12
106 citiri
Seful Sectiei de Obstetrica Ginecologie din cadrul SJU Suceava, medicul Cristian Irimie, a declarat, miercuri, ca Maternitatea Suceava se confrunta cu un deficit de personal medical, desi in spital s-au efectuat angajari in urma concursurilor organizate.

Irimie a spus ca, in prezent, sunt angajati opt medici in Sectia de Obstetrica Ginecologie si ar mai fi nevoie cel putin alti opt medici aratand ca o suplimentare de personal ar fi necesara si in cazul asistentelor medicale, dar si al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.