Cum arata Suceava la sfarsitul Primului Razboi Mondial: "Situatia orasului era neasemanat de ingrijitoare: fara lumina, fara apa, fara lemne si fara alimente"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Noiembrie 2017, ora 12:01
44 citiri
Dupa terminarea Primului Razboi Mondial, orasul Suceava a devenit prada bandelor de hoti. In localitate mai erau doar patru politisti, care au ramas doar pentru a implini varsta de pensionare. Mancarea era una dintre probleme, iar iluminatul public a inceput sa functioneze din nou la data de 1 decembrie 1918. O cititoare a ziarului Adevarul, nepoata inginerului Jean Solomon, cel ce a restaurat seviciile de electricitate si apa in orasul Suceava, ne-a transmis un articol de ziar aparut in anul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.