Cum au relatat englezii in presa un meci de fotbal la care au asistat in Bucovina: "Ne-am uitat la o partida desprinsa parca din Stapanul inelelor"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Aprilie 2018, ora 13:30
87 citiri
Un grup de 11 englezi de la revista "Football Weekends" s-au deplasat in Bucovina, unde au petrecut un weekend, timp in care au luat parte la mai multe partide de fotbal desfasurate in ligile inferioare. Impresiile lasate de aceste meciuri au stat la baza unui amplu articol publicat in revista britanica "Football Weekends". In ultimul numar din luna martie al revistei britanice "Football Weekends", jurnalistul Peter Miles a publicat un articol amplu, de sase pagini, in care vorbeste despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.