Cum sa se intoarca acasa cei din diaspora daca in loc de locuri de munca, infrastructura si investitii publice se vorbeste doar de haos, anarhie si apocalipsa?

Sursa: Crai Nou
Marti, 10 Decembrie 2019, ora 22:07
93 citiri
Vicepresedintele Pro Romania, deputatul de Suceava Catalin Nechifor, a declarat, vineri, in conferinta de presa, ca a constatat ca actuala putere are o strategie de a contura o imagine apocaliptica a tarii pentru a justifica necesitatea imediata a unor alegeri anticipate, aruncand in spatiul public informatii care sa genereze o stare de frica in randul populatiei, de la pensii la dezastrul privind taierile ilegale, de la registre duble ale statului si deficitul excesiv care au dus la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.