Cusnir: Primaria finateaza evenimente doar in campania electorala? Dupa ce a preluat Festivalul de teatru initiat de CJ Suceava si Crosul Sucevei initiat de Ioan Balan, Ion Lungu nu le mai organizeaza.

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 21:18
76 citiri
Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, consilierul judetean Dan Ioan Cusnir, s-a intrebat, miercuri, daca primarul Sucevei, Ion Lungu, finanteaza evenimente culturale doar in campania electorala, aratand ca doua astfel de evenimente importante, un festival de teatru si Crosul Sucevei nu se mai afla pe lista manifestarilor finantate.
"Dupa doua editii al Festivalului International al Scolilor de Teatru(FIST), festival inclus in Strategia Culturala a Sucevei, festival preluat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.