Dan Ioan Cusnir le propune consilierilor judeteni sa-si asume strategii judetene si sa se ocupe de implementarea acestora: A trecut mai mult de un an din acesta legislatura si nu am facut nimic notabil. Nu vreau ca la sfarsitul mandatului sa scriu in rapo

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 20:08
110 citiri
Consilierul judetean PSD Dan Ioan Cusnir a propus, luni, in sedinta Consiliului Judetean Suceava, consilierilor judeteni sa actioneze impreuna pentru asumarea unor strategii judetene, urmand ca apoi, fiecare dintre consilieri sa se preocupe ca acestea sa fie implementate in trei localitati.
Cusnir a spus in cadrul sedintei ca a trecut peste un an din aceasta legislatura si ca CJ Suceava nu a facut nimic substantial, nimic notabil, cu care sa se mandreasca.
"Aeroportul se va dezvolta si fara noi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.