Declaratia socanta a unei asistente de la un Centru Neuropsihiatric din Suceava: "Faptul ca a fost tinuta in frig si ca nu si-a primit medicatia i-a grabit sfarsitul"

Sursa: Adevarul
Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 16:03
39 citiri
O asistenta de la Centrul Neuropsihiatric Costana din judetul Suceava, sub protectia anonimatului, a povestit ca o batrana de 83 de ani, internata in acest centru, a avut o moarte cumplita, fiind tinuta in frig si fara medicamente in ultimele zile ale vietii sale. Cei de la DGASPC Suceava mi-au confirmat moartea batranei, insa sustin ca a decedat din cauze naturale si nu pentru ca nu si-ar fi primit medicamentele. In luna octombrie, cand din farmacia Centrului de Recuperare si Reabilitare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.