Deputatul PSD Emanuel Havrici: Parcul Sipote ar putea ajunge in proprietatea Primariei Suceava in circa sase luni. Aceasta padure este plamanul municipiului Suceava si nu se va transforma intr-o zona comerciala sau rezidentiala

Duminica, 24 Iunie 2018, ora 14:11
43 citiri
Deputatul PSD de Suceava Emanuel Havrici a declarat la Interviurile Exclusiv LIVE News Bucovina ca Parcul Sipote si Padurea Zamca, ce totalizeaza 150 de hectare de padure, ar urma sa ajunga in proprietatea Primariei Suceava in circa sase luni.Havrici a spus ca Parcul Sipote este o problema fierbinte a municipiului Suceava, iar din patru in patru ani, la campania electorala este subiect atat de campanie cat si de manipulare a intentiilor de vot.
El a subliniat ca grupul parlamentar PSD din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.