Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu ingrijorata de situatia din educatie, unde apare "generatia elevilor romani fara manuale"

Sursa: Crai Nou
Duminica, 13 Septembrie 2015, ora 06:00
47 citiri
Deputatul PNL de Suceava SandaMaria Ardeleanu a atras atentia ca deja se poate vorbi despre "generatia elevilor romani fara manuale", din care fac parte si nepotii ei.

Intr-o postare pe blogul sau, parlamentarul liberal arata ca si in acest an va respecta traditia din familia sa si isi va insoti nepotii in prima zi de scoala.

"Ca in fiecare an scolar, la inceput si la sfarsit, merg la nepotii mei, acum elevi in clasele a Va si a III-a. Este un gest firesc si de traditie in familia mea ca cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.