Doar 46,57 la suta dintre elevii suceveni din clasa a VIII-a care au participat la simularea probelor din cadrul Evaluarii Nationale au medii peste cinci. Un singur elev a obtinut nota 10 la ambele probe.

Vineri, 16 Martie 2018, ora 17:15
54 citiri
Inspectoratul Scolar Judetean Suceava a comunicat, vineri, situatia statistica a rezultatelor obtinute de elevii suceveni la simularea probelor din cadrul Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a, desfasurata in perioada 5-7 martie 2018.
Conform statisticii ISJ Suceava, 46,57 la suta din totalul celor 6684 de elevi suceveni din clasa a VIII-a prezenti la ambele probe au obtinut medii peste cinci, iar un singur elev a obtinut media zece.
Un numar de 170 de elevi, reprezentand 2,54 la suta, au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.