Doi tineri morti si doi grav raniti, in urma accidentului de noapea trecuta de Campulung. Soferul uneia dintre masini a disparut (FOTO)

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 10:21
70 citiri
Miercuri seara 13.11.2019, in jurul orei 23.10, un individ care conducea un BMW 320 cu nr de inmatriculare BC -09- UZK, avandu-l ca pasager al locului din dreapta fata pe H. George, in varsta de 24 ani, din comuna Frumosu, pe D.N. 17 din afara localitatii Campulung Moldovenesc, la un moment dat, cel mai probabil, s-a angajat in efectuarea unei manevre de depasire neregulamentara, in zona de actiune a indicatorului cu semnificatia ,,Depasirea interzisa" si a patruns pe sensul opus de mers unde a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.