Dontu despre demisia lui Ponta pentru ca nu a castigat prezidentialele: "Nu cred ca putem sa incepem sa vorbim despre o schimbare"

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 19:05
81 citiri
Presedintele executiv al PSD Suceava, senatorul Ovidiu Dontu, a apreciat ca liderul PSD, Victor Ponta, nu putea sa prevada ca un candidat gen Iohannis are capacitatea de a coagula o nemultumire generala fata de clasa politica, mai mult decat a reusit Traian Basescu care a folosit toate tehnicile de manipulare.
Referindu-se la declaratia lui Radu Mazare care considera ca liderul PSD ar trebui sa-si dea demisia pentru ca nu a castigat alegerile prezidentiale, liderul social-democratilor suceveni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.