Drumuri de pamant din zone marginalizate ale Sucevei vor fi modernizate, iar noi locuinte sociale vor fi construite printr-un proiect european ce vizeaza zonele marginalizate ale municipiului

Miercuri, 16 August 2017, ora 14:18
30 citiri
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat, miercuri, ca drumuri de pamant din zone marginalizate ale municipiului vor fi modernizate, dar ca se vor construi si noi locuinte sociale, printr-un proiect cu finantare europeana in valoare de 7 milioane de euro ce va fi realizat de municipalitate.
Primarul a spus ca a semnat la Bucuresti contractul de finantare privind sprijinul pregatitor pentru finantarea GAL Suceava si elaborare strategii de dezvoltare locala.
"Este un nou instrument de atragere de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.