Dupa restrictiile de circulatie pe Calea Unirii, cei doi viceprimari ai Sucevei propun si sincronizarea tuturor semafoarelor, de la intrarea dinspre Falticeni spre iesirea catre Botosani

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 10:23
110 citiri
La inceputul acestei saptamani, cei doi viceprimari ai municipiului Suceava, Lucian Harsovschi si Ovidiu Doroftei, au propus un proiect de hotarare pentru fluidizarea traficului in zona centrelor comerciale de pe Calea Unirii. Proiectul celor doi a fost completat cu noi articole ce fac referire la montarea unui semafor in zona Bazarului, dar si la realizarea unui proiect "Lumina Verde" pentru sincronizarea tuturor semafoarelor de pe bulevardul principal.

Astfel, conform noilor articole aduse ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.