Elev sucevean admis la Oxford diseca sistemul de invatamant romanesc: "Modul de predare si partea practica ii trimit pe tinerii romani in strainatate"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 16:07
149 citiri
Eusebiu Sutu, un elev de clasa a XII-a de la Colegiul National "Stefan cel Mare" din municipiul Suceava, a inceput anul cu o veste foarte importanta pentru el. Acesta a primit o scrisoare oficiala de la Universitatea Oxford, prin care a fost anuntat ca a fost admis la una dintre cele mai renumite universitati din lume.
Eusebiu, un obisnuit al olimpiadelor nationale de fizica, matematica si informatica, a fost la sfarsitul anului trecut in Marea Britanie, unde a participat la un interviu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.